Gürkan Uygun Büklüm Büklüm performansı şaşırttı

O Ses Türkiye yılbaşında özel programla ekranlara geldi. O Ses' Türkiye'nin özel programında ünlü isimler sahne alarak hünerlerini sergiledi.

Gürkan Uygun Büklüm Büklüm performansı şaşırttı

O Ses Türkiye yılbaşında özel programla ekranlara geldi. O Ses' Türkiye'nin özel programında ünlü isimler sahne alarak hünerlerini sergiledi. O isimlerden biri de Gürkan Uygun namı diğer Memati oldu.
Gürkan Uygun O Ses Türkiye'deki performansıyla ayakta alkışlandı. Gürkan Uygun "Büklüm Büklüm" şarkısı ile sahneye çıktı. Farklı tarzıyla tüm jüri üyelerini kendine döndüren Uygun, seyirciden de tam not aldı.
Ekranlardaki sert mizacı ile tanınan ünlü oyuncuya ilk dönen ise Ebru Gündeş oldu. Jüri üyelerinden büyük övgü alan Uygun istek üzerine şarkıyı tekrar söyledi. Bu kez Uygun'a jüri üyeleri de eşlik etti. Özellikle jüri üyelerinden Gökhan'ın büyük övgü alan ünlü oyuncu performansıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Murat Boz, Ebru Gündeş,Hadise, Hakan ve Gökhan, başarılı oyuncuyu takımına katmak için mücadele verdi ancak Gürkan Uygun seçim anında ise Gökhan ve Hakan'ı seçerek onların takımına katıldı.

Gecenin sonunda kazanan takım da Uygun'un da seçtiği Hakan ve Gökhan oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler