"Geniş Aile: Yapıştır" filmi sevenleriyle buluşuyor!

Dizinin fenomen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, yine dizinin yönetmeni Ömer Uğur otururken, senaryosu da Cüneyt İnay’ın imzasını taşıyor. Vazgeçilmez aile üyeleri Ta

"Geniş Aile: Yapıştır" filmi sevenleriyle buluşuyor!

Dizinin fenomen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, yine dizinin yönetmeni Ömer Uğur otururken, senaryosu da Cüneyt İnay’ın imzasını taşıyor.

Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz’ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş. Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen ve 9 Ekim’de vizyona girecek ‘Geniş Aile: Yapıştır!’, sinemaseverlere bol bol kahkaha ve macera vadediyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya