Fethullah Gülen hangi gazeteciye dava açtı?

Aydınlık'ın 7 Kasım'da başladığı ve 5 gün süren yazı dizisi üzerine Fethullah Gülen,   haberi yapan Gazeteci Can Özçelik hakkında dava açtı. Fethullah Gülen, Gazeteci Can Özçelik hakkında "hakaret, iftira ve soruşturmanın gizliliğini ihlal" iddiasıyla

Fethullah Gülen hangi gazeteciye dava açtı?
Aydınlık'ın 7 Kasım'da başladığı ve 5 gün süren yazı dizisi üzerine Fethullah Gülen,   haberi yapan Gazeteci Can Özçelik hakkında dava açtı.
 
Fethullah Gülen, Gazeteci Can Özçelik hakkında "hakaret, iftira ve soruşturmanın gizliliğini ihlal" iddiasıyla şikayetçi oldu. Özçelik önceki gün, Fethullah Gülen'in şikayetçi olduğu 6 ayrı soruşturma için basın savcılığına ifade verdi.
 
Özçelik, ifadesinde yaptığı haberlerde kamu yararı olduğunu belirtti. Fethullah Gülen hakkında yürüyen bir soruşturma olduğunu kaydeden Özçelik, haberlerde Gülen hakkında şikayetçi olan kişiler ve tanıkların sözlerinin yer aldığını belirtti.
 
Gazeteci Can Özçelik, yazı dizisinden önce de "Hüküm Giyen Adalet" adlı kitabı yazarak yargıdaki paralel yapıya dikkat çekmişti.
 
Hakim ve savcıların anlatımlarından yola çıkarak hazırlanan Özçelik'in kitabında yargıdaki Cemaat yapılanmasını anlatıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler