Ekranlara veda ediyor...

 Kanal D'de ekranlara gelen, baş rollerinde Ayça Bingöl, Aras Bulur İynemli, Muhammed Uzuner gibi isimlerin bulunduğu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi 3. sezonuyla ekranlara veda edecek.Daha önce biteceği konuşulan dizinin böylece bu sezon final yapacağı ke

Ekranlara veda ediyor...

 

Kanal D'de ekranlara gelen, baş rollerinde Ayça Bingöl, Aras Bulur İynemli, Muhammed Uzuner gibi isimlerin bulunduğu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi 3. sezonuyla ekranlara veda edecek.

Daha önce biteceği konuşulan dizinin böylece bu sezon final yapacağı kesinleşmiş oldu.

İlk 2 sezonuyla reytinglerinde müthiş oranlar yakalayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi bu sezon beklenen izleyici sayısını yaklayamamıştı.

BAŞROL OYUNCUSU AÇIKLADI

Dizinin biteceğini ise dizinin baş rol oyuncusu Ayça Bingöl açıkladı. Aras Bulut İynemli'nin baş rolünü oynadığı Mahmut ile Meryem filminin galasına katılan Ayça Bingöl, sevilen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki Haziran ayında final yapacağını açıkladı..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya