Efsane dizi geri dönüyor!

Behzat Ç. 'İmamların Öcü' ile dönüyor...

Efsane dizi geri dönüyor!
'Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes, "Eski ekip toplandık, bir aradayız. Bu işi yeniden yapmak istiyoruz. 'Behzat Ç.'nin ekranlara dönmesi içinde elimizden geleni yapacağız" dedi

Cumhuriyet Gazetesi'nden Ceren Çıplak'ın sorularını yanıtlayan Serbes, dizinin büyük ihtimalle Ocak 2017'de izleyiciyle buluşacağını belirtti.

"HİKAYEMİZ 15 Temmuz'DAN ÖNCE BAŞLAYACAK"

Ünlü yazar, "17-25 Aralık sürecinden sonra emniyette pek polis kalmadığı için mecburen 'Behzat Ç.'yi geri alacaklar, yani 17-25 Aralık'tan sonra emniyette devam etmiş olacak. Cinayet büroda. Ondan sonra başlayacak bizim hikayemiz. Bizim hikâyemiz 15 Temmuz'dan önce başlayacak. Darbe girişimine giden süreçten önce 10 Temmuz 2016'da başlayacak. 'Behzat Ç.: İmamların Öcü' ama aynı zamanda 'Behzat Ç.’nin kişisel hikâyesi de olacak" ifadelerini kullandı.

"DAHA HKOYU BİR 'BEHZAT Ç.' GELİYOR"

Emrah Serbes, "Bir Ankara polisi olan 'Behzat Ç.' yeni görevine bilenmiş olarak mı gelecek?" sorusunu ise "Daha koyu bir 'Behzat Ç.' geliyor. Ama en sonunda insanlara daha bir umut vaat eden bir 'Behzat Ç.' yaratmayı düşünüyoruz. Ankara, Türkiye’deki katliamların merkezi oldu. 'Behzat Ç.' de bir polis olarak bunlara şahit oldu ve bunun tramvasını da yaşayacak. 'Behzat Ç.' 10 Ekim Ankara Gar katliamının tramvasını da yaşayacak ama kendi hayatını da sürdürecek" şeklinde yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya