Down sendromlu çocuklarla mandala boyadı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, down sendromlu çocuklarla mandala çizip boyadı. EXPO 2016 Antalya Ajansı, Down Sendromu Derneği ve Di-Sing Events ile Down Sendromuna farkındalık yaratmak için başlatılan "Geleceği Renklendiriyoruz" isimli projenin İstanbul'da tan

Down sendromlu çocuklarla mandala boyadı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, down sendromlu çocuklarla mandala çizip boyadı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı, Down Sendromu Derneği ve Di-Sing Events ile Down Sendromuna farkındalık yaratmak için başlatılan "Geleceği Renklendiriyoruz" isimli projenin İstanbul'da tanıtımı yapıldı. The Marmara Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına; EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter yardımcısı Rıdvan Mescioğlu, Sanatçı Pınar Altuğ Atacan, Down Sendromu Derneği Başkanı Gün Bilgin, Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Fulya Ekmen, Di-Sign Events Kurucusu ve projenin fikir sahibi Dilek Soydan, EXPO 2016 Antalya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer katıldı. Toplantı sonrası ise sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren, örnek bir anne figürü oluşturan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek, mandala çizip boyadı.

"ÇOCUKLARLA BERABER BİR AKTİVİTE YAPMAK ÇOK EĞLENCELİ"

Çocuklarla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, " Bugün burada olduğum için, o kişi ben olduğum için çok mutluyum. Her şeyden önce çocuklarla beraber bir aktivite yapmak çok eğlenceli. Her zaman çocuklar benim ilk tercihim. Özel çocuklar olduğu zaman biraz daha insan hassaslaşıyor ama benim en başından beri hep savunduğum, bugüne kadar çocuklarla ilgili tüm projelerde olmamın en büyük sebeplerinden biri, evet özel çocuklar ama onlar birer çocuk ve aslında diğer çocuklardan farkları olmaması lazım. EXPO 2016 çerçevesinde çocuklara Down Sendromlu çocuklara böyle bir fırsat yaratılması hakikaten beni çok mutlu etti. Bu fikrin fikir annesi de benim bir arkadaşım. Dolayısıyla bana böyle bir fikri olduğunu, ne dersin telefon açıp söylediğinde bende onunla beraber çok heyecanlandım ve aylardır da bu çalışmanın nasıl yürütüldüğünü uzaktan da olsa takip ediyorum. Çalışmaların çoğu Antalya'da yürüyor ama sonunda İstanbul'a da geldiler ve böylece bende yanlarında kolaylıkla olabildim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler