Dede uyuşturucuya savaş açmış!

Leyla ile Mecnun'un 'Aksakallı Dede'si Köksal Engür, uyuşturucu suçundan gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. İlginç bir tesadüf, dizinin önceki gece yayınlanan bölümünde de uyuşturucu konusu işleniyordu.'Aksakallı Dede'nin ya

Dede uyuşturucuya savaş açmış!

Leyla ile Mecnun'un 'Aksakallı Dede'si Köksal Engür, uyuşturucu suçundan gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. İlginç bir tesadüf, dizinin önceki gece yayınlanan bölümünde de uyuşturucu konusu işleniyordu.

'Aksakallı Dede'nin yanı sıra 'Karabasan' karakterine de hayat veren Köksal Engür son bölümde, insanların beyinlerini uyuşturan hap icat ettiriyordu

'Karabasan, arkadaşı 'Benjamin'e "Her insan mutlu bir hayatı olmasını ister. Mutlu anılar edinecekler. Oysa bilmiyorlar ki en büyük uyuşturucu, mutluluktur" diyor. Aksakallı Dede ise, uyuşturucu haplara savaş açıyor.

'Mecnun'u uyaran Aksakallı Dede, "O haplarla insanların beyinlerini yıkıyorlar. İnsanlar mutlu olmak için bir hap peşinde koşuyor. O insanlar kendilerine ait olmadığı bir mutluluğa koşuyor" diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler