Cem Yılmaz'tan Kırca'ya sert cevap!

Gezi Parkı olayları sırasında provokatif sözleriyle gündeme gelen Levent Kırca, attığı ’tweet’leri silen ünlü komedyen Cem Yılmaz’a tepki göstermişti. Yılmaz da Kırca'nın eleştirisine Twitter üzerinden cevap verdi. Yılmaz önce "İhtiyar seni ciddiyete dave

Cem Yılmaz'tan Kırca'ya sert cevap!
Gezi Parkı olayları sırasında provokatif sözleriyle gündeme gelen Levent Kırca, attığı ’tweet’leri silen ünlü komedyen Cem Yılmaz’a tepki göstermişti. Yılmaz da Kırca'nın eleştirisine Twitter üzerinden cevap verdi.
 
Yılmaz önce "İhtiyar seni ciddiyete davet ediyorum. Senin dengin değilim. Ben komedyenim...Ne olduğumu biliyor olman mümkün değil!" notunu yazdı.
 
Ardından da "Ben bu mecrayı sizler gibi kullanmadığımı defalarca söyledim ! Ay sildi ay yazdı ay korktu ay pıstı. Bunu artık bırakın kardeşler. Rica ederim" notunu ekledi.
 
LEVENT KIRCA NE DEMİŞTİ?
 
Levent Kırca, "Lütfedip 2 tweet atan Cem Yılmaz, endişesinden, korkusundan öteki gün tweetleri sildi. Duydum ki ’Bizim artık çocuğumuz var’ diyormuş. Bizim çocuğumuz yok mu? Burada ölenler çocuk değil mi? Biz çocuklarımızın çağdaş şekilde yaşaması için cumhuriyete sahip çıkıyoruz. Ne yapacaksak demokratik yollardan yapacağız." demişti.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler