Cem Yılmaz posta koydu!

Cem Yılmaz'dan Berkin Elvan isyanı! Twitter adresinden ateş püsküren Cem Yılmaz, 'Fikri Hür Vicdanı Hür. Biz böyle bildik. Eh ikisinin de yediği dayak bini aştı. Ne fikir var ne vicdan. Şakamız bitti. Üzgünüz..' diye yazdıÜnlü komedyen Cem Yılmaz twitter

Cem Yılmaz posta koydu!

Cem Yılmaz'dan Berkin Elvan isyanı! Twitter adresinden ateş püsküren Cem Yılmaz, 'Fikri Hür Vicdanı Hür. Biz böyle bildik. Eh ikisinin de yediği dayak bini aştı. Ne fikir var ne vicdan. Şakamız bitti. Üzgünüz..' diye yazdı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz twitter hesabından yayınladığı mesajda 'Fikri Hür Vicdanı Hür. Biz böyle bildik. Eh ikisinin de yediği dayak bini aştı. Ne fikir var ne vicdan. Şakamız bitti. Üzgünüz..' ifadelerii kullandı.

Memleketin şakülü kaymış diyen  Yılmaz  'Hala bu korkak komedyen geyiğinde bıkmayanlara... politik espriniz batsın ! size darılan gücenen olmayacağım..' dedi.

İşte Cem Yılmaz'ın yazdığı tweetler;

fft16_mf4154545.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya