Cem Yılmaz Gönlünü Naz Elmas'a Kaptırdı

Cem Yılmaz, geçtiğimiz kış sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başladığı manken ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan 3 ay sonra ayrılmıştı. NAZ ELMAS'LA AŞK DEDİKODULARI YAYILDI Önal'dan sessiz sedasız şekilde ayrılan Cem Yılmaz'ın, eşi Emre Kıramer'den evlilikler

Cem Yılmaz Gönlünü Naz Elmas'a Kaptırdı

Cem Yılmaz, geçtiğimiz kış sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başladığı manken ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan 3 ay sonra ayrılmıştı.

NAZ ELMAS'LA AŞK DEDİKODULARI YAYILDI

Önal'dan sessiz sedasız şekilde ayrılan Cem Yılmaz'ın, eşi Emre Kıramer'den evliliklerinde 1 yılı doldurmadan boşanan ünlü oyuncu Naz Elmas'la aşk yaşadığı iddia edildi.

VİLLADA BİR ARAYA GELİYORLAR

Yaklaşık bir aydır birlikte oldukları konuşulan Cem Yılmaz ile Naz Elmas'ın sık sık magazin basınına yakalanmamak için ünlü şovmen'in Levent'teki ultra lüks villasında bir araya geldikleri ifade edildi.

Öte yandan Naz Elmas'ın çevresine, "Cem Yılmaz'ı çok seviyorum. Keşke daha önce tanısaydım. Beni çok güldürüyor" dediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya