Çarşı Nejat'a karşı

'Kapalıçarşı'nın tanıtımlarında eski oyuncu Nejat İşler'e yer verilmesi kadroyu kızdırdı. Kanalla görüşen yapımcı, olumlu sonuç alamayınca 'Buraya kadarmış' dedi. Diziyi yayından kaldırdıİki sezondur ATV'de yayınlanan 'Kapalıçarşı' adlı dizinin ekranlara

Çarşı Nejat'a karşı

'Kapalıçarşı'nın tanıtımlarında eski oyuncu Nejat İşler'e yer verilmesi kadroyu kızdırdı. Kanalla görüşen yapımcı, olumlu sonuç alamayınca 'Buraya kadarmış' dedi. Diziyi yayından kaldırdı

İki sezondur ATV'de yayınlanan 'Kapalıçarşı' adlı dizinin ekranlara veda etmesinin ardındaki neden ortaya çıktı. Erkan Can, Olgun Şimşek, Engin Altan Düzyatan ve Aslı Tandoğan'ın başrolde oynadığı dizinin yayından kalkmasına, Nejat İşler neden oldu! Geçen sezon yayınlanan bölümlerde rol alan Nejat İşler, sete alkollü geldiği iddiasıyla kadrodan çıkarılmıştı. Oyuncu kadrosuna taze kan olarak Engin Altan Düzyatan dahil edilmişti. Bir süre önce dizinin tanıtımlarında, Nejat İşler'in rol aldığı sahnelerin kullanılması 'Kapalıçarşı' ekibini şoke etti.

YAPIMCIYA BASKI

Yapımcı Erol Avcı'nın kapısını çalan oyuncular, 'Nejat İşler'siz tanıtım' için baskı yaptı. Bunun üzerine ATV ile görüşen Erol Avcı, olumlu bir sonuç alamayınca apar topar final bölümü çekerek diziyi yayından kaldırma kararı aldı. 'Reyting düşüşü'nün de, dizinin yayından kaldırılmasında 'dile getirilmeyen' neden olduğu konuşuluyor.

Sete alkollü gelince 'İsler' yolunda gitmedi

OKAN Bayülgen'in programına 'çakırkeyif' çıktığı için seyirciden büyük tepki gören Nejat İşler, bir yıl sonra da aynı nedenden ötürü 'Kapalıçarşı'daki rolünden olmuştu. Sete sürekli alkollü geldiği için ekibin huzurunu kaçırdığı iddia edilen İşler'in yerine Engin Altan Düzyatan getirilmişti. Erol Avcı, yaptığı açıklamada oyuncunun kariyerini olumsuz etkilememek için alkol sorununa değinmemiş ve 'Nejat İşler bir ağabeyi olarak rica etti, ben de diziyi bırakmasını kabul ettim' demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya