Çağatay Ulusoy Adliye'de

 İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da aralarında bulunduğu 35 kişi adliyeye sevk edildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından cuma günü gerçekleştirilen

Çağatay Ulusoy Adliye'de

 

İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da aralarında bulunduğu 35 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından cuma günü gerçekleştirilen narkotik operasyonunda ünlü oyuncular Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile Cenk Eren’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Cemal Hünal ve Cenk Eren ilk gün yapılan sorgularının ardından, şüphelilerden bir bölümü de cumartesi günü serbest bırakılmıştır. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da aralarında bulunduğu diğer şüpheliler için ise ek gözaltı süresi istenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ifade işlemleri tamamlanan Ulusoy ve Karaca dahil 35 kişi Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Ulusoy ve Karaca, emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya