Burak Yılmaz'dan aşk açıklaması

Fahriye Evcen’le görüştüğü öne sürülen futbolcu Burak Yılmaz, genç oyuncuyu tanımadığını açıkladı. Kariyerinde başarılı olmak için kendine ‘sevgili yasağı’ koyduğunu söyleyen Yılmaz, “Sevgiliye ayıracak zamanım yok” dedi. Galatasaraylı futbolcu Burak Yılm

Burak Yılmaz'dan aşk açıklaması

Fahriye Evcen’le görüştüğü öne sürülen futbolcu Burak Yılmaz, genç oyuncuyu tanımadığını açıkladı. Kariyerinde başarılı olmak için kendine ‘sevgili yasağı’ koyduğunu söyleyen Yılmaz, “Sevgiliye ayıracak zamanım yok” dedi.

 Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Fahriye Evcen’le görüştüğü iddiasına yanıt verdi.

Yılmaz’ın geçtiğimiz gün, Arda Turan’la Sinem Kobal’ın yakınlaşmasına da vesile olan Dilara Endican’ın evinde Evcen’le bir araya geldiği, birbirlerini daha yakından tanımak isteyen ikilinin uzun süre sohbet ettiği öne sürülmüştü.

Endican’ın evine televizyon programıyla ilgili görüşmek için gittiğini söyleyen Yılmaz, Evcen’in orada olmadığını ve genç oyuncuyu tanımadığını söyledi: “Fahriye’yi tanımıyorum.

Dilara Hanım’ın evine de programıyla ilgili konuşmak için gittim. O gün evde kimse yoktu. Sevgilim yok benim.

Başarıya giden bir yoldayım, sevgiliye ayıracak zamanım yok. Bu konuda kendime yasak koydum.” Fahriye Evcen’in adı daha önce de Burak Yılmaz’ın takım arkadaşı Hamit Altıntop’la anılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler