Bu Tarz Benim'de yeni sezon!

“Bu Tarz Benim”in yeni sezonunda, yeni yüzler ve birbirinden heyecanlı yarışmacılar Pazar akşamı ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Bu özel gecenin konuk jürileri ise, ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve beğenilen şarkıcı Soner Sarıkabadayı olacak. İLK ÖN ELEME

Bu Tarz Benim'de yeni sezon!
“Bu Tarz Benim”in yeni sezonunda, yeni yüzler ve birbirinden heyecanlı yarışmacılar Pazar akşamı ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Bu özel gecenin konuk jürileri ise, ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve beğenilen şarkıcı Soner Sarıkabadayı olacak.
 
İLK ÖN ELEME YAPILACAK
 
“Bu Tarz Benim” programının yeni sezonunun ilk ön Eleme Gecesi Pazar akşamı Show TV’de seyircisiyle buluşuyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Bu özel gecenin konuk jürileri ise, Safiye Soyman ve Soner Sarıkabadayı.
 
EROL ALBAYRAK DEFİLESİ
 
Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi’nde ünlü modacı Erol Albayrak defilesi damga vuracak. Başarılı modacı Erol Albayrak’ın hazırladığı birbirinden güzel kıyafetleri, Uğurkan Erez koreografisiyle ünlü mankenler bu özel gecede tanıtacak.
 
17 GÜZEL KADIN İLK KEZ PODYUMDA
 
Bu Tarz Benim’in Yeni Sezon eleme ve tanıtım gecesinde 17 güzel kadın podyuma çıkacak. Bir kişinin jüri oylarıyla hemen eleneceği bu özel gecede, 17 yeni yarışmacı ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Yüzlerindeki maskeyi çıkararak gizemli bir şekilde podyuma çıkacak olan yeni yüzler, Türkiye’nin en tarz kadını olabilmek için ilk adımı atacaklar. Bu sayı önümüzdeki haftalarda 13’e düşecek ve Bu Tarz Benim’in Yeni Sezon yarışmacıları da belirlenmiş olacak. Yarışmaya devam etmeyi başaran 13 isim, 100.000 liralık büyük ödül için kıyasıya rekabet edecekler.
 
1 KİŞİ ELENECEK
Yeni sezon eleme gecesinde tarzlarını ilk kez jüri karşısında gösterecek olan 17 yarışmacı aynı zamanda ilk elemelerinden de geçmeye çalışacaklar. Sahneye çıkacak olan 17 güzelden en düşük puanı alan 1 kişi, jüri kararıyla hemen elenecek. Bu özel geceye sadece Show TV izleyicileri tanıklık edecek.
 
Ekranların en çok izlenen yarışması “Bu Tarz Benim”, yeni sezonu ile, 30 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler