Borçlarını Mahsun Kırmızıgül ödedi

Türkiye'nin en değerli oyuncularından biri olan Tomris Oğuzalp, geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu.80 yaşında aramızdan ayrılan sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Oğuzalp, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yıllarını oyunculuğa veren Oğuzalp'in a

Borçlarını Mahsun Kırmızıgül ödedi

Türkiye'nin en değerli oyuncularından biri olan Tomris Oğuzalp, geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu.

80 yaşında aramızdan ayrılan sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Oğuzalp, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yıllarını oyunculuğa veren Oğuzalp'in ardından bazı gerçekler de gün yüzüne çıktı.

Ünlü oyuncunun son günlerinde dostlarının ve meslektaşlarının yardıma koştuğu kaydedildi. Oğuzalp'in yakın dostlarından Emine Barutçuoğlu, sanatçının son günlerini bir yıldız gibi geçirdiğini belirterek şunları söyledi: "Son zamanlarda yoksulluğuyla, borçlarıyla haber yapılıyordu. Ama Mahsun Kırmızıgül borçlarını ödedi. Devlet tiyatrosundan arkadaşları da giderlerine yardımcı oldu. Sağ olsunlar hiç yalnız bırakmadılar. Benim de yardımlarımla son günlerini star gibi geçirdi. Ama hep tiyatroyu özlüyordu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya