Bizim Emre Serpil'ine kavuştu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin yakışıklı sekreteri-gazeteci Emre Aktürk de bekarlığa veda  ederek evliler kervanına katıldı. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kıydığı nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Trabzon Milletvekili Sa

Bizim Emre Serpil'ine kavuştu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin yakışıklı sekreteri-gazeteci Emre Aktürk de bekarlığa veda  ederek evliler kervanına katıldı. 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kıydığı nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Hüseyin Aksakal ve Zeynep Demirci yaptılar.

Zeki-Nezahat Aktürk çiftinin yakışıklı oğulları Emre Aktürk ile Remzi-Hatice Özçelik çiftinin güzel kızları

Serpil Özçelik, Zorlu Grand Hotel’de kıyılan nikahla bir ömür mutluluğa yelken açtı.

 4 şahitli nikahı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıydı.  Gümrükçüoğlu nikah merasiminde, öğle saatlerinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Van’da meydana gelen afeti öğrenir öğrenmez hemen AKUT ekibimizi bölgeye gönderdik. Ulus olarak son günlerde büyük acılar yaşıyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum... Bugün burada bir ailenin temelleri atılıyor. Kendilerine mutluluklar diliyorum. Umarım bekarlarda en kısa sürede evlenirler” diye konuştu.

Evlilik mukavelesi imzalandıktan sonra nikah cüzdanını güzel geline takdim eden Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu da genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Çiçeği burnundaki çift daha sonra tebrikleri kabul ettiler.

Haber61 ailesi olarak meslektaşımız Emre ve Serpil’i kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FOTOĞRAFLAR DİĞER SAYFALARDA...

 

a1.20111024121114.jpg

 

a2.20111024121149.jpg

 

a3.20111024121211.jpg

 

a4.20111024121231.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya