Beyaz’dan şaşırtan açıklama!

Beyaz'ın yaptığı açıklama şaşırttı... “Düşünün her sene 35 - 50 bölümden 800 bölüm program yapmışız. 800 programın her biri kendi içinde ilk programmış gibi... Çok heyecanlanıyorum. Beraber çalıştığımız arkadaşlar bilir. Yayından önce mutlaka 10 dakika uy

Beyaz’dan şaşırtan açıklama!

Beyaz'ın yaptığı açıklama şaşırttı...

“Düşünün her sene 35 - 50 bölümden 800 bölüm program yapmışız. 800 programın her biri kendi içinde ilk programmış gibi... Çok heyecanlanıyorum. Beraber çalıştığımız arkadaşlar bilir. Yayından önce mutlaka 10 dakika uyurum. Uyku basar. Uyuma nedenim şu; hani çocukken yaramazlık yaptığımızda eve gidip hemen yatardık. Uyanınca geçsin diye... Korkudan uyuyorum. Hani programdan sonra her şey geçsin diye… Öyle yayına çıksam o heyecan beni sapan gibi gerilebilir. İlk alkışı duyana kadar bu böyle oluyor. Burası benim diyorsun. Beyaz Show’daki koltuğum ilk oturduğum koltuk mesela. Yeşil lambam aynı şekilde... Onlar programın vazgeçilmezi...”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya