Berna Öztürk ınstagram ve twitter adresleri

TV 8'de ekranlara gelen İşte Benim Stilim'in bu sezonki konsepti olan "Ünlüler" arasında dikkat çeken isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Berna Öztürk. BERNA ÖZTÜRK'ÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ ! Berna Öztürk yarışmada dikkat çekmeyi başarn isiml

Berna Öztürk ınstagram ve twitter adresleri

TV 8'de ekranlara gelen İşte Benim Stilim'in bu sezonki konsepti olan "Ünlüler" arasında dikkat çeken isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Berna Öztürk.

BERNA ÖZTÜRK'ÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ !

Berna Öztürk yarışmada dikkat çekmeyi başarn isimler arasında yer alırken izleyiciler güzel yarışmacıyı daha da yakından tanımak istiyor. Peki Berna Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Berna Öztürk hakkında detaylar...

İşte Benim Stilim yarışmacıları arasındaki Berna Öztürk 28 Mart 1984'te İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan Berna Öztürk ilk olarak adını DJ olarak duyurdu. Ancak asıl patlaması ünlü şarkıcı Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk'ün kardeşi olmasından kaynaklı oldu. Bu sayede magazin basınında sıkça adından söz ettiren Berna 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Berna ayrıca bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.  Uzun süredir de DJ'lik yapan Berna Öztürk'ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor. Berna Öztürk, su sporlarına da fazlasıyla meraklı. İyi bir kite board eğitmeni de olan Berna, ablası Bilge ile birlikte kite board dalında hem yarışmalara hazırlanıyor hem de bu zevkli sporu öğrenmek isteyenlere eğitmenlik yapıyor.
berna-ozturkk.jpg

İşte benin STİLİM

Uzun süredir ekranlarda olan İşte Benim Stilim yarışması 2016'ya Ünlüler ile giriş yaptı. İşte Benim Stilim'de bu sezon ünlü isimler en şık olabilmek adına podyuma çıkıyor. 16 yarışmacının yarışacağı İşte Benim Stilim 11 hafta sürecek ve kazanan isim 200 Bin TL'lik ödüle sahip olacak.

İşte Benim Stilim Ünlüler'in u sezonki jürisinde ise Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı, Ivana Sert ve Uğurkan Erez bulunuyor. Sivri diliyle bilinen Hakan Akkaya yarışma için hissettiği duyguları paylaşırken ''Aslında hiç gitmemiş gibi hissediyorum. 16 Yıldır ağır işçisi olduğum Moda'da kazanan yine Moda olsun. Umarım herkes çok keyif alır bu sezondan.'' ifadelerini kullandı. Yeni jüri üyelerinden Neslihan Yargıcı ise 'Kurallarım katı. Dünya modayla, moda da dünyayla beraber dönüyor. Onun için en iyi giyineni, kıyafeti en iyi taşımaya bakarak en doğru kişiyi seçmek istiyorum.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler