Ben bilmem eşim bilir'de 61'i taktılar

Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı Ben Bilmem Eşim Bilir programında Trabzonlu çift Arabayı kazandı.Bu akşam (02 Mart 2013 Cumartesi) yayınlanan programa Sevilay ve Bülent Karpuz çifti damgasını vurdu.Yarışmaya Bordo-Mavi renkler

Ben bilmem eşim bilir'de 61'i taktılar

Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı Ben Bilmem Eşim Bilir programında Trabzonlu çift Arabayı kazandı.

Bu akşam (02 Mart 2013 Cumartesi) yayınlanan programa Sevilay ve Bülent Karpuz çifti damgasını vurdu.

Yarışmaya Bordo-Mavi renklerde ve üzerinde Trabzonspor amblemi  bulunan bir t-shirt ile katılan Bülent Karpuz ve Eşi Sevilay Karpuz Baştan sona önde getirdikleri yarışmanın Final Bölümünde Aybüke ve Ali Çelik çifti ile karşılaştılar.

Ve 61 Plakayı taktılar:

Final bölümünde Trabzonlu Bülent-Sevilay Karpuz çifti rakiplerine üstünlük sağlayarak arabanın sahibi olurken , yanlarında götürdükleri 61 TS 1967 temsili plakayı kazandıkları arabaya stüdyoda taktılar.

Sempatik ve doğal davranışlarından ötürü yarışmanın başından sonuna kadar program izleyicilerinin beğenisini kazanan çift, salonda Trabzon, Trabzon tezarühatları eşliğinde yarışmayı tamamladılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya