Basın ilan kurumu açılışı

2006 yılından bu yana Trabzon basınına hizmet veren Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürlüğü’nün yeni binasının açılışı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapılacak.TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin,

Basın ilan kurumu açılışı

2006 yılından bu yana Trabzon basınına hizmet veren Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürlüğü’nün yeni binasının açılışı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapılacak.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın medya ve ülke gündemini ilgilendiren konularda önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

 

Bu açılış, sadece bir şube müdürlüğünün açılışından ibaret olmayıp 50. yılını kutlamaya hazırlanan Basın İlan Kurumu’nun yeni vizyon hedefleri doğrultusunda geleceğe taşınmasının sembolik bir göstergesidir.

 

Trabzon, Ankara ve İstanbul'dan törene katılacak çok sayıda seçkin davetli, açılış sonrasında Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın ev sahipliğinde yapılacak kokteylde bir araya gelecek.

 

Tarih: 2 Kasım 2010 Salı

Saat: 16.00

Adres: İskender Paşa Mah. İskele Cad. İspiroğlu Sok. No: ¼  Trabzon

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya