Barış Arduç "Nayino" dedi sosyal medya sallandı

Geçtiğimiz günlerde horon oynadığı videoları paylaşarak olay yaratan ve oldukça konuşulan Barış Arduç bu kez yine bir Karadeniz türküsü olan Nayino'yu seslendirdi. Barış Arduç'un Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için düzenlenen gecesinde sergilediği Nayin

Barış Arduç "Nayino" dedi sosyal medya sallandı

Geçtiğimiz günlerde horon oynadığı videoları paylaşarak olay yaratan ve oldukça konuşulan Barış Arduç bu kez yine bir Karadeniz türküsü olan Nayino'yu seslendirdi.

Barış Arduç'un Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için düzenlenen gecesinde sergilediği Nayino performansı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Sempatikliği ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Barış Arduç'un performansı bir şarkıcı olmamasına rağmen güzel bulundu.

Barış Arduç kimdir?

Deliha adlı ilk sinema filminde rol almış olup senarist ve başrol oyuncusu Gupse Özay ile birliktedir. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur. Birincisi spor akademisi üzerine eğitim görmek ikincisi ise oyuncu olmak. Bugün yakışıklı oyuncusu o yıllarda ilk tercihini spor akademisinden yana kullansa da okulunun ilk yılında birtakım sorunlar nedeniyle eğitiminin 1. senesinde okulu bırakmıştır. Sonrasında Ayla Algan ile tanışan Arduç, Sadri Alışık kültür Merkezi ve Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi alarak, mesleğine giriş yapmıştır.

1,87 boyunca 81 kg olan Barış Arduç, Küçük Hanımefendi, Pis Yedili, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı gibi çeşitli dizlerde rol almış olup, yeni yayın döneminde Kiralık Aşk dizisiyle ekran karşısına geçti. Dizide Elçin Sangu ile başrolü paylaşan olan başarılı oyuncu Arduç, Ömerkarakteriyle romantik aşk konulu bir diziye daha imzasını atacak gibi görünüyor. Dizideki Ömer oldukça zengin bir karakterken, partneri Elçin Sangu ( Defne ) da fakir bir ailenin kızıdır. Aralarında doğacak olan aşkla gelişen olaylar, izleyicilere bir hayli keyifli zaman geçireceğe benziyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya