Babası Ebru Şallı'yı sildi

 Harun Tan'la 11 yıllık evliliği geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde noktalayan Ebru Şallı, ayrılmasına rağmen Tan Ailesi'yle dost kalmayı başarmıştı.Boşandıktan kısa süre sonra şarkıcı Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, eski kayınpederi

Babası Ebru Şallı'yı sildi

 Harun Tan'la 11 yıllık evliliği geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde noktalayan Ebru Şallı, ayrılmasına rağmen Tan Ailesi'yle dost kalmayı başarmıştı.

Boşandıktan kısa süre sonra şarkıcı Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, eski kayınpederi ve kayınvalidesinin gözünden düştü.

2 torununun annesi Şallı ile bir daha görüşmek istemeyen baba Oral Tan'ın oğlu Harun'a 'Artık ben Ebru ile görüşmek istemiyorum. Sen çocuklarının hatırına onunla mecbur görüşeceksin. Ama benim onunla gönülden hiçbir bağım kalmadı' dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler