Azra Akın ölümden döndü !

Bebek yakınlarında yürüyüş yapan eski dünya güzeli Azra Akın, dalgınlığı nedeniyle az daha canından oluyordu. Eski dünya güzeli ve oyuncu Azra Akın, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Boğaz'da yürüyüş yapan Akın, karşıdan karşıya geçmek isterken bü

Azra Akın ölümden döndü !

Bebek yakınlarında yürüyüş yapan eski dünya güzeli Azra Akın, dalgınlığı nedeniyle az daha canından oluyordu. Eski dünya güzeli ve oyuncu Azra Akın, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Boğaz'da yürüyüş yapan Akın, karşıdan karşıya geçmek isterken büyük tehlike atlattı. Kulağına taktığı kulaklıkla müzik dinleyen Azra Akın, bir belediye otobüsünün geldiğini fark etmedi. Yolun ortasında otobüsle burun buruna gelen Akın, büyük şok yaşadı. Ünlü oyuncu, kazayı atlattıktan sonra otobüsün arkasından yürüyüşüne devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler