Atv Yayın Akışı Nasıl? Hangi Programlar Var?

Uzun yıllardır evlerimize konuk olan Atv, bu yıl da yoluna bomba gibi devam ediyor. başarılı yapımlarda imzası bulunan kanal, bu sezon da kaliteli dizi ve programları ile dikkat çekiyor. Uzun yıllardır evlerimize konuk olan Atv, bu yıl da yoluna bomba gib

Atv Yayın Akışı Nasıl? Hangi Programlar Var?
Uzun yıllardır evlerimize konuk olan Atv, bu yıl da yoluna bomba gibi devam ediyor. başarılı yapımlarda imzası bulunan kanal, bu sezon da kaliteli dizi ve programları ile dikkat çekiyor.

Uzun yıllardır evlerimize konuk olan Atv, bu yıl da yoluna bomba gibi devam ediyor. başarılı yapımlarda imzası bulunan kanal, bu sezon da kaliteli dizi ve programları ile dikkat çekiyor. Her zaman zirvede yer alan Atv, bu sezonda yerini hiç kimseye kaptırmıyor. Ana haber bülteni, sabah haberleri, programlar, dizileri ve sinema filmleri ile Atv her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Bu sezon yine mevcut yapımlarına bir çok yeni yapım ekleyen Atv kanalını, Atv Yayın Akışı sitesinden takip edebilirsiniz.

Güne Kahvaltı haberleri ile başlayan Atv’de kahvaltı haberlerini Ünlü Şair İbrahim Sadri sizlerle buluşturuyor. İbrahim Sadri hafta içi her sabah saat 07:00’de günün ilk haberlerini sizlere ulaştırıyor. En önemli en can alıcı haberler Kahvaltı haberlerinde sizleri bekliyor. Ana haber bülteninde ise tarafsız haberciliği ve saygınlığı ile öne çıkan Atv kanalı Cem Öğretir ile haberleri evlerinize taşıyor. Bu sayede en doğru haberlere ulaşma imkanınız oluyor. Ayrıca Atv haberin izleyemediğiniz bölümlerine de ulaşabilmeniz mümkün. Yapmanız gereken tek şey Atv Yayın akışları sayfasını takip etmek.

Bu sezon Atv programları yine iddialı. İlk olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert’ten bahsedelim. Başarılı televizyoncu ve gazeteci Müge Anlı bu yıl da Atv’de programına devam ediyor. Milyonlarca izleyicisi bulunan programda kayıplar bulunuyor, yıllardır görüşmeyen aileler birbirine kavuşuyor, cinayetler çözülüyor. Müge Anlı’nın hemen ardından, eğlenceli yarışma Kızlar ve Anneleri Atv ekranlarında sizlerle buluşuyor. Her etapta farklı oyunlarla yarışan anneler ve kızlar, oyun sonunda büyük ödüllerin sahibi oluyor. Öğleden sonra ise Zahide Yetiş sevenleri ile buluşuyor. Siz de bu programlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Atv Programları sayfasını mutlaka takip edin.

Dizileri ile de milyonları ekran başına kitleyen Atv, sezonun en iyi dizilerine ev sahipliği yapıyor. Karadayı dizisinin çok sayıda takipçisi bulunuyor. Karapara Aşk sizisinde ise Ömer ve Elif’in aşkı herkesi hayran bırakıyor. Kertenkele, Kaçak, Beyaz Karanfil, Ankara’nın Dikmen’i gibi yerli dizilerin yanı sıra HAWAII FIVE adlı polisiye yabancı dizi de Atv ekranlarında yayınlanıyor. Her hafta çok özel ve güzel bölümleri ile izleyici ile buluşan Atv dizileri izlenme rekorları kırıyor. Siz de Atv dizilerinin sıkı takipçilerindenseniz mutlaka Atv yayın akışı sayfasının takipçisi olmalısınız.

Atv kazandırmaya da devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster? Bu sezonda kazandırmaya devam ediyor. Nihat Hatipoğlu’nun sunumu ile Dost’a Doğru’da her Perşembe sizlerin Dini sorularını yanıtlıyor ve Cuma gününe özel bilgiler veriyor. Atv izleyicilerini yeni sezonda da dopdolu ve eğlenceli bir kanal bekliyor. Dizileri, programları, yarışmaları ve haberleri ile Atv beklentilerinizi fazlası ile karşılıyor. Atv izleyin ve gündeme dair her şeyi takip etme şansını yakalayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler