Ahmet Kural 'Aşk'ı değil 'Para'yı seçti

 Nişanlısından yeni ayrılan oyuncu Ahmet Kural, dedikodulara böyle gönderme yaptıİşler Güçler dizisiyle yıldızı parlayan Ahmet Kural, iki yıllık sevgilisi, gazeteci Kenan Erçetingöz'ün kızı Burcu Kıratlı'yla geçtiğimiz yıl nişanlanmıştı. Çok mutlu bir ili

Ahmet Kural 'Aşk'ı değil 'Para'yı seçti

 

Nişanlısından yeni ayrılan oyuncu Ahmet Kural, dedikodulara böyle gönderme yaptı

İşler Güçler dizisiyle yıldızı parlayan Ahmet Kural, iki yıllık sevgilisi, gazeteci Kenan Erçetingöz'ün kızı Burcu Kıratlı'yla geçtiğimiz yıl nişanlanmıştı. Çok mutlu bir ilişki yaşadığını her fırsatta dile getiren Kural'ın önceki hafta nişanlısından ayrıldığını açıklaması şaşkınlık yarattı.

Kenan Erçetingöz ise ayrılıkla ilgili "Ahmet çok yakında bu camiada Burcu gibi kızların kalmadığını görecek. Şu an şan, şöhret, ego tatmini tatlı gelebilir ama belli bir süre sonra kafası dank edecek diye düşünüyorum" demişti.

Bu açıklamanın hemen ardından İşler Güçler dizisinde kendi adıyla rol alan Ahmet Kural hakkında çıkan "Şöhret oldu, sevgilisinden ayrıldı" iddialarına manalı bir cevap verdi. Dizide rüyasında aşk tişörtü giymiş birini gören Kural, "Sen kimsin?" diye sorunca Aşk, "Ben de kaçıp gitmek üzereydim.

Kaçarken beni tutarsan, ellerinin arasından kayarsam çok manidar olur" diye cevap verdi. Ardından karşısına başarı, şöhret, kariyer ve para çıktı. Parayı kısa boylu biri canlandırdı. Kural, "Sizin hiç birinizin hayatımda yeri yok. Ufaklık sen kal senin yerin ayrı" diyerek parayı seçti. Dizinin bu komik sahnesi Kural, hakkındaki iddialara esprili cevap verdi yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya