Acun'dan Survivor itirafı! Biz hata yaptık...

Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Bu hafta ödül oyunlarını da kaybeden ünlüler takımı son olarak dokunulmazlığı da kaybetti. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık sembolü ise Doğukan’ın oldu. Konseyde Hakan, Doğukan ve

Acun'dan Survivor itirafı! Biz hata yaptık...

Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Bu hafta ödül oyunlarını da kaybeden ünlüler takımı son olarak dokunulmazlığı da kaybetti. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık sembolü ise Doğukan’ın oldu. Konseyde Hakan, Doğukan ve Serenay Anıl’ın ismini yazarken, Merve Aydın ve Anıl ise Serenay’ın ismini yazdı. Survivor’da ünlüler takımında adı yazılan ilk yarışmacı Anıl oldu. Çarşamba akşamı ise en fazla oyu alan yarışmacı ile dokunulmazlık sahibi Doğukan da birer isim söyleyecek.

ACUN “EKİP OLARAK BİZDE HATA VAR”

Turabi’nin oyun sonrasında Doğukan’a yaptığı hareket ve Hakan’la ilgili sözleri Acun Ilıcalı’nın sabrını taşırdı. Turabi’yi daha önce defalarca uyardıklarını ancak yine aynı hareketlere devam ettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, “İlk olarak Turabi’yi uyarmak zorundayım. Bir kere olsaydı açıkçası hoş görecektim. Aynı tarzla devam edersen kolyeyle beraber İstanbul’a gidersin” dedi. Survivor’da bugüne kadar görülmemiş sertlikte bir yarışma yaşadıklarını söyleyen Ilıcalı ekip olarak bir hata yaptıklarını da itiraf etti. Bundan sonraki Survivor’larda argo, kötü sözler ve hakaretlerle ilgili yeni cezalar getireceklerini söyleyen Ilıcalı, “Ben açıkçası daha önce bu kadar gerilim dolu bir yarışma yaşamadım.

Turabi sokak kavgasına hazırlanan birisi gibi konuşuyor. Ve bu tarz bizim Survivor için uygun değil. Bozok’u sonrada izledim hala ‘Adama dalıcam şimdi’ gibi laflar ediyor. Demek ki bizde hata var biz Bozok’a gereken cezayı verememişiz. Ama biz de daha önce böyle şeyler yaşamadığımız için bunları öngöremedik. Bundan sonra ise bu tip durumlar için yeni cezalar üreteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler