Acun'dan sürpriz survivor kararı!

Survivor'ın hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı. 8 Mart Salı akşamı elenen ismi açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın artık 5 gün ekrana geleceğini duyurdu.   Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV8'i tek başına reytinglerin en tepesinde t

Acun'dan sürpriz survivor kararı!
Survivor'ın hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı. 8 Mart Salı akşamı elenen ismi açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın artık 5 gün ekrana geleceğini duyurdu.
 
Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV8'i tek başına reytinglerin en tepesinde tutan programı Survivor ile ilgili flaş bir karar aldı.
 
HAFTADA 5 GÜN EKRANA GELECEK
 
Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı olmak üzere hafta dört gün takipçileriyle buluşan Survivor artık cuma günleri de yayınlanacak. Yani Survivor artık haftada 5 gün ekranda olacak.
 
REYTİNGLERDE ÖN SIRALARDA
 
Acun Ilıcalı'nın senelerdir başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren programı Survivor ekrana geldiği 4 günde reyting listesinin en tepesini süslüyor. Ancak Survivor 2016'ının Cuma günü de yayınlanacak olmasıyla birlikte Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk ile arasında rekabet başlayacak. İzlenme rekorları kıran iki yapım arasında bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya