Acun'dan Doğukan'a tepki: Ben seni anlayamadım!

Survivor All Star'ın dün akşamki bölümünde ada konseyinde Acun, aile ödülünü açıkladığında somurtan Doğukan'a neden böyle tepki verdiğini sordu.Survivor All Star'ın 11 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan ada konseyinde Acun Ilıcalı, aile ödülünü açıkladığı

Acun'dan Doğukan'a tepki: Ben seni anlayamadım!

Survivor All Star'ın dün akşamki bölümünde ada konseyinde Acun, aile ödülünü açıkladığında somurtan Doğukan'a neden böyle tepki verdiğini sordu.

Survivor All Star'ın 11 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan ada konseyinde Acun Ilıcalı, aile ödülünü açıkladığında somurtan Doğukan'a şaşırdığını söyledi. Doğukan ise neden öyle davrandığını anlattı.

"DUYGULARIMI İÇİMDE YAŞIYORUM"

Doğukan da Acun'a kendisinin çok duygusal bir insan olduğunu eğer ailesinden birini görürse yarışmaya bir daha konsantre olmasının zor olacağından korktuğu için ödüle burun kıvırdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler