Acun Ilıcalı'dan Ramazan kararı

Survivor All Star'ın finalinin 2 Temmuz'da Kıbrıs'ta yapılacak olması heyecanı artırdı.Final yaklaşırken, Milliyet'ten Safa Karahasan, Acun Ilıcalı ile aralarında geçen diyaloğu bugün köşesinde paylaştı.İşte Sefa Karahasan'ın yazısındaki o kısım'Survivor

Acun Ilıcalı'dan Ramazan kararı

Survivor All Star'ın finalinin 2 Temmuz'da Kıbrıs'ta yapılacak olması heyecanı artırdı.

Final yaklaşırken, Milliyet'ten Safa Karahasan, Acun Ilıcalı ile aralarında geçen diyaloğu bugün köşesinde paylaştı.

İşte Sefa Karahasan'ın yazısındaki o kısım

'Survivor All star'ın finalinin 2 Temmuz'da Kıbrıs'ta yapılacak olması heyecanı artırdı diyebiliriz. Final yaklaşırken, Acun Ilıcalı, Dominik'ten aradı, güzel bir konuşma yaptık. "Yıllardır Kıbrıs'ta çok iyi ağırlanıyoruz." dedi.

"KIBRIS'A AYRI DUYGULAR BESLİYORUM"

Kuzey Kıbrıs turizmine doping etkisi yaptığıyla ilgili yazdığım yazıları okuduğunu anlattı. Neden Kıbrıs sorusuna uzunca cevaplar verdi. "Kıbrıs'a ayrı duygular besliyorum" diye konuşan Ilıcalı, şöyle devam etti: "Ada'daki Kıbrıslı Türkler vitrin olmak istiyor. Ancak fırsat bulamıyorlar ambargolar nedeniyle. Oraya bu nedenle ayrı duygular besliyorum."

"ŞAŞAALI BİR FİNAL OLMAYACAK"

Ilıcalı, yarışmayla ilgili önemli detaylar da verdi. Ramazan ayı nedeniyle "Şaşaalı bir 'Survivor' yarışması yapmayacaklarını" açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler