Acun çıldırdı! Yarışmacıları şoke eden kural

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın kötü sürprizi oyuncuları çok üzdü.Son yılların en zor Survivor'u olacağını üzerine basa basa söyleyen Acun ada da yeni bir kuralın geçerli olacağını açıkladı.Acun'un açıkladığı yeni kurala göre, format gereği çok kısı

Acun çıldırdı! Yarışmacıları şoke eden kural

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın kötü sürprizi oyuncuları çok üzdü.

Son yılların en zor Survivor'u olacağını üzerine basa basa söyleyen Acun ada da yeni bir kuralın geçerli olacağını açıkladı.

Acun'un açıkladığı yeni kurala göre, format gereği çok kısıtlı bir şekilde yarışmacılara 2 haftada bir verilen erzak için de artık yarışılacak.

Bu kuralla birlikte yarışmayı kaybeden takımın neredeyse hindistan cevizi hariç hiçbir gıdası olmayacak. 

Acun'un yeni kuralı kendilerine verilen erzak ile hiçbir şekilde doymadıkları için kaybedilen yarışlardan sonra açlıktan sürekli gözyaşlarına boğulan yarışmacıların hiç de hoşuna gitmedi.

Acun yarışmacıları şoke eden kuralı şu sözlerle açıkladı:

"İki haftada bir erzak takviyesi yapılıyordu. Artık erzaklar için oyun oynanacak ve kaybeden takım o hafta erzak alamayacak. Kısacası kaybeden takım çok az erzak sahibi olacak ve erzak oyununu kazanan takım daha fazla erzak tüketmeye hak kazanacak.

Bu durum da ada da büyük bir avantaja dönüşecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya