2015 yaz aylarında hangi diziler başlıyor?

Yaz ekranına özel 18 yeni dizi başlıyor! İşte 2015 yaz aylarının yeni dizileri1 - Ne MünasebetBaşrollerini ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı dizi; Birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta

2015 yaz aylarında hangi diziler başlıyor?

Yaz ekranına özel 18 yeni dizi başlıyor! İşte 2015 yaz aylarının yeni dizileri

1 - Ne Münasebet

Başrollerini ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı dizi; Birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek.

Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar.

fft16_mf5754043.jpeg

Yapımcılığını ARC Film/ Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizinin senaryonusu Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu kaleme alıyor.

2 - Yaz'ın Öyküsü

Yaz döneminin en iddialı yapımlarından Ne Münasebet’in oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu (Demir), Pelin Akil (Nil), İnan Ulaş Torun (Necmi), Bengi İdil Uras (Çisil), Cihat Tamer (Hakkı), Ayşe Kökçü (Muazzez), Hakan Altıner (Salim), Ayşen Sezerel (Figen), Mert Yavuzcan (Berkant), Pınar Şenol (Fadime), Gizem Güven (Ayça) ve Bahar Akça (Ahu) rol alıyor.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayali, yurtta da sorun çıkarması yüzünden erkene alınır. Tam da işlerin sarpa sardığı bir anda gerçekleşir. Bir anda kendilerini köşeye sıkışmış bulan Yaz ve Ekim; Caner ve Ferhat’la yurt dışına, Almanya’ya kaçma planlarını harekete geçirmeye başlarlar. Bu sırada, yakın arkadaşı Ekim’in her Sabah izlediği, Yaz’ın da zerre kadar sevmediği Umut Erpek’in meşhur ‘Umudunu Kaybetme’ programında Yaz’ın bilmediği, göremediği bir olay cereyan eder. Umut Erpek’i canlı yayında arayan bir hemşire, Umut’a 18 yıl önce ölü doğduğu kızının aslında hayatta olduğunu ve adı Yaz olan bu kızın, çocuk esirgemeye verildiğini söyler. Geçmişte doğum sırasında kaybettiği kızının peşine düşen Umut, henüz 18 yaşındayken Mert’le yaşadığı tek gecelik birliktelikten olan kızının, Mert’in babası Doğu tarafından ölü gösterildiğini öğrenir. Bu süreçte yıllarca nefretini diri tuttuğu, geçmişte kendisini hamileyken yarı yolda bırakıp giden Mert’le karşılaşan Umut için sert yüzleşmeler gerçekleşir.

Vildan Atasever anne oluyor!

Ekranların sevilen yıldızı Vildan Atasever'i, annelik heyecanı sardı! Vildan Atasever, Yaz'ın Öyküsü dizisinde ilk kez anne rolü ile ekranlarda olacak!

fft16_mf5754048.jpeg

Yaz'ın Öyküsü oyuncuları, Burada Laf Çok'taydılar!

Kanal D'nin yaz bombası Yaz'ın Öyküsü oyuncuları, Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'ta, dizi hakkında çok önemli ipuçları verdi.

Yaptığı başarılı programlarla adından söz ettiren Mesut Yar, Burada Laf Çok programında, Yaz'ın Öyküsü dizisi oyuncuları Vildan Atasever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nu ağırladı. Dizi hakkında bilgiler veren başrol oyuncuları, Mesut Yar'ın keyifli sorularını da yanıtladı.

3- Aşk Zamanı

Çok yakında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Aşk Zamanı dizisinde genç ve başarılı oyuncular Burcu Binici ile Ali Ersan Duru bir araya geldi.

Dizide birbirine âşık bir çifti (Sema ile Fikret) canlandıracak olan ikilinin, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflar büyük beğeni topluyor. Enerjileri fotoğraflara yansıyan oyuncuların, ekranda da uyum içinde olacakları şimdiden görülüyor.

Burcu Binici ile Ali Ersan Duru'nun çekimleri Köyceğiz'de devam eden dizinin setinden paylaştıkları fotoğrafları gören hayranları, ikiliyi yaz dizilerinin en iyi çiftine güçlü bir aday olarak görüyor.

Yapımcılığını MEDYALAB'ın üstlendiği dizide YAVUZ Bingöl, DENİZ UĞUR, ALİ ERSAN DURU,Bekir Aksoy, BURCU BİNİCİ, NİHAN BALYALI, MÜGE BAYRAMOĞLU, BÜŞRA AYAYDIN ve SARVEN ÇANKAR rol alıyor.

4- Tutar mı Tutar

Show TV’de, Haziran’da ekrana gelecek dizide, Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ahmet Kürşat Öçalan, Bahadır Efe, Hilmi Özçelik, Zeynep Kankonde, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Açelya Özcan, Rıza Sönmez, Selen Uçer, Barış Aytaç, Ferdi Sancar, Celal Tak, Caner Alkaya, Ferhat Baynal, Kerem Muslugil ve Tuna Arman başrolleri paylaşıyor. Yapımını BKM’nin, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizinin senaryosunu da Erkan Ersezer kaleme alıyor. 

“Tutar Mı Tutar”, “eski Yeşilçam filmleri” tadında ve “mahalle dizileri” sıcaklığında absürd bir mahalle komedisi. Dizinin hikayesi, iki yakın arkadaşın, bir gün uyandıklarında kendilerini bir dizinin başrol karakterleri olarak bulmalarıyla başlıyor. Bu iki yakın arkadaşın, başrolünde yer aldıkları diziden kurtulmaya çalışırlarken, mahalledeki karakterlere gittikçe; aşk, aile, dostluk gibi sımsıcak ilişkilerle bağlanmalarıyla da hikaye gelişiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya