18 saat boyunca uyutulacak

 Önceki gün geçirdiği kist ameliyatı sırasında kalp ritmi bozulunca acilen yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı Aslı Hünel'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Kalp ritmi bozulunca ameliyat olduğu hastanede kardiyoloji bölümü bulunmadığı için Haydarpaşa Gülhane As

18 saat boyunca uyutulacak

 

Önceki gün geçirdiği kist ameliyatı sırasında kalp ritmi bozulunca acilen yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı Aslı Hünel'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

 Kalp ritmi bozulunca ameliyat olduğu hastanede kardiyoloji bölümü bulunmadığı için Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edilen Hünel'in 18 saat boyunca uyutulacağı açıklanmıştı.

Hayati tehlikesi bulunduğu belirtilen 43 yaşındaki şarkıcı, dün öğlen saatlerinde uyandırıldı. Bir süre sonra ayağa kalkan ve odasında birkaç adım yürütülen Hünel'in kendisine gelince ilk olarak "Bana en oldu?" diye sorduğu ifade edildi.

 Daha sonra halsizleşince tekrar uyutulan Hünel'in menajeri Serdar Uygun, "Şu anda hayati tehlikesi kalmadı. Her şey iyiye gidiyor. Böyle devam ederse sabah saatlerinde yoğun bakımdam çıkarılacak. Kalp gibi ciddi bir konu sözkonusu olduğu için yoğun bakımda tutuluyor. Gece son durumuna göre her şeye karar verilecek. Tüm sevenleri ve ailesi hastanede bekliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya