Medjani'den Trabzonspor itirafı!

Dünya Kupası’nda Cezayir milli takımıyla iyi bir performans sergileyen Carl Medjani stoper arayışı içerisinde olan Trabzonspor’un bir numaralı adayıydı. Fakat uzun süre bu transferden sonuç alamayan bordo mavili ekip Cezayirli bir başka savunma oyuncusu E

Medjani'den Trabzonspor itirafı!

Dünya Kupası’nda Cezayir milli takımıyla iyi bir performans sergileyen Carl Medjani stoper arayışı içerisinde olan Trabzonspor’un bir numaralı adayıydı. Fakat uzun süre bu transferden sonuç alamayan bordo mavili ekip Cezayirli bir başka savunma oyuncusu Essaid Belkalem’in transferini sonlandırdı.

"Ayrılma zamanım gelmişti"

France Football’a özel bir röportaj veren 29 yaşındaki savunma oyuncusu Monaco’daki döngüsünü tamamladığını düşünüyor: "Ayrılma zamanımın geldiğini hissettim. Dünya Kupası’ndan sonra takımla devam edip etmeme sorusuna kendime sormak istemedim. O yüzden Monaco ile sakin bir şekilde yolları ayırdık.”

Kritik Trabzonspor açıklaması!

Medjani’ye "Vahid Halilhodzic’in çalıştırdığı Trabzonspor’a mı gideceksin?" diye soruldu. Deneyimli savunma oyuncusu bu soruya şöyle karşılık verdi: "Benimle burada konuştu. Ama Belkalem’in transferiyle birlikte bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Onun adına çok mutluyum, iyi bir sezonu geride bıraktı. İlgi çekici bir projede yer alacak.”

Bundan sonra ne yapacak?

Medjani tecrübelerini aktarabileceği bir kulüp arayışı içerisinde: "Şu anda kulüpsüzüm ya da daha doğrusu boştayım. Durumumu değerlendiriyorum. Tecrübelerimi aktarabileceğim bir kulüp bulmak niyetindeyim. İki ya da üç sene boyunca yeni bir sportif projeye sahip bir takımla yola çıkmaya ihtiyacım var. Kendimi iyi hissediyorum.”

Normalde Monaco ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız savunma oyuncusu karşılıklı anlaşma sonucu sözleşmesini feshetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler