Medjani Liverpool'la anlaştı mı?

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ve sezonun flaş isimlerinden olan Carl Medjani hakkında çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi. Daha önce de formasını giydiği Liverpool'la anlaştığı ve Trabzon'da mutlu olmadığına dair çıkan haberlerin y

Medjani Liverpool'la anlaştı mı?
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ve sezonun flaş isimlerinden olan Carl Medjani hakkında çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi.
 
Daha önce de formasını giydiği Liverpool'la anlaştığı ve Trabzon'da mutlu olmadığına dair çıkan haberlerin yalan olduğunu söyleyen Medjani, France Football'a açıklamalarda bulunarak "Ben hiçkimseye böyle bir açıklama yapmadım. Liverpool'la anlaşmamda söz konusu değil. Onlarla kesinlikle görüşmedim. Bu tip haberler beni mutsuz ediyor" dedi.
 
Transfer iddialarına son noktayı koyan Medjani bu sezon Trabzonspor'da oldukça istikrarlı bir performans sergileyip attığı gollerle de takdir topladı. Cezayirli oyuncu bu sezon bordo mavili formayla 42 maçta 8 gol atmayı başardı. 
 
med.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor