M'bia'dan Trabzonspor itirafı

Sezon başında Trabzonspor'un flaş transferi olan ancak devre arası transfer döneminde Çin ekibi Hebei'ye gönderilen Stephane M'bia Çin basınına konuştu. Trabzonspor'a kazanma umuduyla gittiğini söyleyen M'bia "Birkaç ay sonrasında sorunlar yaşamaya başlad

M'bia'dan Trabzonspor itirafı

Sezon başında Trabzonspor'un flaş transferi olan ancak devre arası transfer döneminde Çin ekibi Hebei'ye gönderilen Stephane M'bia Çin basınına konuştu.

Trabzonspor'a kazanma umuduyla gittiğini söyleyen M'bia "Birkaç ay sonrasında sorunlar yaşamaya başladım. Bu nedenle ayrıldım. Umarım burada başarılı oluruz. Gervinho da bizimle beraber. Neler olacağını merak ediyorum" dedi.

Takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu söyleyen Mbia, "Ravitch, Gervinho, Kakuta hep birlikte çok iyi anlaşıyoruz. Seviyemizi en üst düzeye çıkarmaya çalışıyoruz." dedi.

Çin Ligi'ne rağbetin arttığını da söyleyen başarılı oyuncu, "Hebei benim çalıştığım 6. kulüp. Gelişmekte olan bir ligdeyim. Çinli insanlar da çok iyiler. Burada çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Çin Ligi'nin geliştiğini de belirten Mbia, "Çinli oyuncular da çok güçlü. Çin Ligi çok yüksek seviyede. Daha önce Drogba, Keita, Anelka gibi yıldızlar da burada oynadı. Artık çoğu oyuncu burada forma giymek istiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor