M'bia neden hala imza atmadı?

Trabzonspor'un Trabzon'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği Stephane M'bia'nın neden hala resmi sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı.Habe61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzon'a getirilen M'bia ile görüşmelerini devam ettiren bordo mavili yö

M'bia neden hala imza atmadı?

Trabzonspor'un Trabzon'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği Stephane M'bia'nın neden hala resmi sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı.

Habe61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzon'a getirilen M'bia ile görüşmelerini devam ettiren bordo mavili yönetimin para konusunda sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Tecrübeli yıldızın imza parasını peşin olarak ödenmesini talep ettiği ve "Para yatırılmadan imza atmam" dediği bordo mavili yönetimin ise imza parası olan 1.5 Milyon Euro'yu bulmak için arayışa girdiği belrtildi..

Para arayışını sürdüren yönetimin futbolcuyu ödeme konusunda alternatiflerle ikna etmek için de çaba sarfettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler