Mazlum: Bölgenin en büyük sorunu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Neclim Mazlum STK ziyaretlerine TESOB ile devam etti.Ziyaretinde Bölgenin en büyük sorununun istihdam olduğuna dikkat çeken Mazlum, "Çalışma hayatım boyunca tespitim Bölgemizdeki en büyük sorunun istihdam olduğudur

Mazlum: Bölgenin en büyük sorunu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Neclim Mazlum STK ziyaretlerine TESOB ile devam etti.

Ziyaretinde Bölgenin en büyük sorununun istihdam olduğuna dikkat çeken Mazlum, "Çalışma hayatım boyunca tespitim Bölgemizdeki en büyük sorunun istihdam olduğudur. Bu anlamda Çağrı Merkezi gibi 500-1000 çalışanlı  projelerin çok büyük önemi olduğunu düşünüyorum. İnşallah bizde seçilirsek bu projelere destek verme şansı yakalarız. Aynı zamanda bölgemizin gelecekte kentsel dönüşüm projeleriyle yenilenmesine mahkûm olmayacağı uzun vadeli imar planlarının hayata geçirilmesini de çok önemsemekteyim. Bu nedenle imar planlarının STK'larla görüşülerek oluşturulmasının öneminin büyük olduğunu ifade etmek isterim. Bugün imar ettiğimiz alanın yarın kentsel dönüşüme ihtiyaç duymaması gerekiyor" dedi.

1-239.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler