Marketi tüfekle bastı: 1 ölü, 2 yaralı

Olay, gece saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'ndeki Şeyho Yılmaz’a ait markette meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine gelen Müslüm K. ile Şeyho Ölmez arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Müslüm K., yanındaki av tüfeğiyle bakkal

Marketi tüfekle bastı: 1 ölü, 2 yaralı
Olay, gece saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'ndeki Şeyho Yılmaz’a ait markette meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine gelen Müslüm K. ile Şeyho Ölmez arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı.
 
Çıkan tartışmada Müslüm K., yanındaki av tüfeğiyle bakkaldaki Şeyho Ölmez ve oğlu Saadin Ölmez'e rastgele ateş etti. Baba ve oğlu ile markette bulunan yakınları Abbas Ölmez, vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanırken, Müslüm K. olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdi.
Silah sesleri duyup markete gidenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulansla Nizip Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan yaralılardan Saadin Ölmez, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şeyho Ölmez ve yakını Abbas Ölmez ise daha sonra Gaziantep'e sevk edildi. 
 
Olay yerinde inceleme yaparak boş fişekleri toplayan polis, kayıplara karışan Müslüm K.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler