Marin; "Trabzon gibisini görmedim",

Chelsea'den kiralanan Marko Marin, kentte gördüğü konukseverliğe şimdiden hayran kaldı. Sık sık gezintiye çıkan tecrübeli oyuncunun, kulüp personeline, "Burada herkes beni tanıyor. Birçok ülkede top oynadım, böyle bir şeye şahit olmadım. Ne zaman bir şey

Marin; "Trabzon gibisini görmedim",

Chelsea'den kiralanan Marko Marin, kentte gördüğü konukseverliğe şimdiden hayran kaldı. Sık sık gezintiye çıkan tecrübeli oyuncunun, kulüp personeline, "Burada herkes beni tanıyor. Birçok ülkede top oynadım, böyle bir şeye şahit olmadım. Ne zaman bir şey almaya kalksam hediye etmeye çalışıyorlar. Gerçekten çok şaşırdım" dediği belirtildi.

Marin ilk maçında elinden geleni yaptığını da belirterek, "Benden beklentilerin farkındayım. Umarım zaman geçtikçe daha iyi olurum" diye konuştu. Marin'in takıma çabuk alışması için tüm oyuncular yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler