Marin takımda kalacak mı?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Marko Marin hakkında açıklamalarda bulundu. Marin'in durumu ile ilgili tespitlerde bulunan Marin, bu tercihin tamamen yeni kurulacak kadroyla ilgili olduğunu söyledi. Usta

Marin takımda kalacak mı?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Marko Marin hakkında açıklamalarda bulundu.

Marin'in durumu ile ilgili tespitlerde bulunan Marin, bu tercihin tamamen yeni kurulacak kadroyla ilgili olduğunu söyledi.

Usta, Marin'in çok yaratıcı bir oyuncu olduğunu belirterek " Marin baskı yapamayan bir oyuncu. 10 tane baskı yapan oyuncunun arasında bir Marin olabilir.  Böyle bir takımda Marin'e tabiki ihtiyaç olabilir. Ancak şuanda ön bölgede hep aynı sorunumuz var. Kadro mühendisliği böyle bir durum. Takım ileriye gittiğinde golü attı attı, atamazsa geri dönüş olmuyor ve takım ikiye bölünüyor. Bu kötü kadro mühendisliğinden kaynaklanıyor. Bu Marin gidecek anlamına gelmez. Yapılandırılacak kadroda ihtiyaç olursa kalabilir." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor