Trabzonspor Mardin’e çıkarma yapacak!

Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter Trabzonspor Kulübünü ziyaret ederek Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile görüştü.30 BİN KİŞİ İLE SİZİ KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Trabzonspor Mardin’e çıkarma yapacak!

Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter Trabzonspor Kulübünü ziyaret ederek Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile görüştü.

30 BİN KİŞİ İLE SİZİ KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Trabzonspor sevdasının Güneydoğu Anadolu Bölgesinde her geçen gün daha da arttığını belirten Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu,yönetimi, futbolcuları  ve taraftarları Mardin’e davet etti. Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneğinin 3 bin 622 Trabzonspor üyesi olduğuna dikkat çeken İbrahim Aydın Trabzonspor yeter ki Mardin’e gelsin biz 30 bin kişi ile karşılama yaparız dedi.

TRABZONSPOR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI

Trabzonspor Kulübü asbaşkanı Ali Kemal Başaran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Trabzonspor hepimizin ortak sevdası.Mardin’de Diyarbakır’da Edirne’de Artvin’de her yerde 81 ilimizde sayıları ne olursa olsun Trabzonspor taraftarını görmek bizi son derece mutlu ediyor.Sayın başkan Mardin Kızıltepe’de bu sevgiyi hem yaşıyor hem de yaşatıyor.Bu çağrıya yürekten destek veriyoruz,elbette Mardin’e geleceğiz.Hem de tam kadro geleceğiz” şeklinde konuştu.

16403-0f7j0k7a.jpg

16403-1t8f0o1r.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor