Mandıralı'nın yeni Maestro'su

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda oynanan Kayseri Erciyesspor maçında 11 bin 361 metre ile sahanın en çok koşan ismi olan Zeki Yavru, Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın yeni maestrosu oldu.Bu sezon Avrupa Kupaları'na katılmayı

Mandıralı'nın yeni Maestro'su

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda oynanan Kayseri Erciyesspor maçında 11 bin 361 metre ile sahanın en çok koşan ismi olan Zeki Yavru, Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın yeni maestrosu oldu.

Bu sezon Avrupa Kupaları'na katılmayı amaçlayan Trabzonspor, hedefi doğrultusunda ilerliyor. Deplmasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini elde eden ve moral bulan Karadeniz ekibinde, teknik sorumlu Hami Mandıralı takım içinde yaptığı hamlelerin karşılığını alıyor.

Takım içindeki disiplinsiz davranışlara taviz vermeyen genç teknik adam, Zokora ve Colman'ın kadro dışı kalmasının ardından şans verdiği Zeki Yavru'dan beklediğini alıyor. Kayseri Erciyesspor maçında 11 bin 361 metre ile sahanın en çok koşan ismi olan Zeki Yavru, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın yeni maestrolarından biri olarak göze çarpıyor.

1461 Trabzon'da ve Trabzonspor'da sağ bekte oynayan Zeki Yavru, Portekizli oyuncu Bosingwa'nın takıma transfer olmasından sonra o bölgedeki formasını kaptırmıştı. Genç oyuncu, Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalmasının ardından kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanan Kasımpaşa maçında uzun bir aradan sonra forma giymişti. Son 5 maçta forma giyen Zeki Yavru, her geçen hafta performansının üstüne koyarak devam ediyor.

Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalmasının ardından bu iki oyuncunun görevini üstlenen genç futbolcu ve Romen oyuncu Bourceanu'nun bu bölgede iyi bir ikili oldukları gözlendi. Bourceanu, Zeki Yavru'dan sonra 10 bin 760 metre ile en çok koşan oyuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler