Mandıralı: Yetenek devri bitti

Türk futbolunun efsane isimlerinden Hami Mandıralı, yeni sezon öncesi genç futbolculara tavsiyelerde bulundu.Forma giydiği 476 Süper Lig maçında 219 gole imza atan Trabzonspor efsanelerinden Hami Mandıralı futbolda sadece yeteneğin ön planda olduğu döneml

Mandıralı: Yetenek devri bitti

Türk futbolunun efsane isimlerinden Hami Mandıralı, yeni sezon öncesi genç futbolculara tavsiyelerde bulundu.

Forma giydiği 476 Süper Lig maçında 219 gole imza atan Trabzonspor efsanelerinden Hami Mandıralı futbolda sadece yeteneğin ön planda olduğu dönemlerin geride kaldığını, buna bağlı olarak da genç sporcuların çalışmalarına bu doğrultuda devam etmeleri gerektiğini anlattı.

İstikbal vadeden genç futbolcuların, öncelikle Süper Lig'de top koşturan yerli ve yabancı golcüleri takip etmesi gerektiğine işaret eden  Mandıralı, "Gençler, oldukları konumun her zaman bir üst seviyesini hedef olarak belirlemeli. Titizlikle çalışarak, yeteneklerinin üstüne koymalı. Müsabakalara konsantre çıkmalı ve sadece kendileri için değil takımı için de ter dökmeli" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler