Mandıralı: "Teslimiyetçi olmayacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Trabzonspor'un bir kaostan çıktığını belirterek, futbolcuların derdinin para olduğunu düşünmediğini söyledi. Mandıralı, bütün yaşananlara rağmen teslimiyetçi olmayacaklarını vurguladı.    Spor Toto Süper Lig'in

Mandıralı: "Teslimiyetçi olmayacağız"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Trabzonspor'un bir kaostan çıktığını belirterek, futbolcuların derdinin para olduğunu düşünmediğini söyledi. Mandıralı, bütün yaşananlara rağmen teslimiyetçi olmayacaklarını vurguladı. 
 
Spor Toto Süper Lig'in ardından Ziraat Türkiye Kupası'na da erken havlu atan Trabzonspor'da moraller bozuk. Akhisar Belediyespor'a sahasında 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, Avrupa kupalarına katılma şansını da zora soktu. Teknik Direktör Hami Mandıralı, bordo-mavili takımın başında çıktığı iki kupa maçını da kaybetti.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Trabzonsporlu oyuncuların derdinin para olduğunu düşünmediğini belirterek, "Trabzonspor futbol takımı sahada takım olamıyor. Bunun sıkıntılarını daha önce yaşadı Trabzonspor, gidenlerle ilgili yorum yaptığımız zaman da farklı bir boyuta gidiyoruz. Trabzonspor futbol takımı bir kaosdan, bir bunalımdan çıkmış. Biz geldikten sonra dokunuşlarla, temaslarla ve bireysel ilişkilerimiz güçlendirerek takımımızı güçlendirmeye çalışıyoruz ama demek ki çok başarılı olamadık. Bu teslimiyetçi olacağımız anlamına gelmez. Trabzonspor'un mevcut kadrosuna baktığımız zaman futbolcuların hepsi yetenekli ama takım olma olgusu adına sıkıntılar var. Bu bizden kaynaklanan bir şey değil. Daha önceki süreçten gelen bir sıkıntı bu" ifadelerini kullandı.
 
"OYUNCULAR AKHİSAR'I YENEREK LİG YENİDEN BAŞLANGIÇ YAPMA NOKTASINDA HEM FİKİR OLDULAR"
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Ziraat Türkiye Kupasında Akhisar Belediyespor mağlup olup kupadan elenmelerinin ardından rakipleriyle ligde karşılaşacaklarını belirterek, "Oyuncularımız başka mazeretlerinin olmadığını anladılar. Akhisar'ı yenerek lige tekrar bir başlangıç yapmaları gerektiği konusunda hem fikir oldular. Bunu söyleyerek değilde eylem yaparak yapmaları lazım sahada, onun mesajlarını verdiler. Takım olma ve ayniyet duygusunu da geliştirerek bunu gerçekleştirirler. Bizler onlara yardımcı olmaya gelmiş insanlarız. Sahada kaderimizi çizecek olan oyunculardır. Trabzonspor'un kaderini de çizecek olan onlardır. Neler yapacakları ve nerede olacakları konusunda oyuncuların başrolde olamaları gerekiyor. Bu yönde bir konuşma yaptık. İnşallah o dediklerini sahada uygularlar" diye konuştu.
 
"GÜRAY'A MI ÜZÜLECEKSİN KÖTÜ FUTBOLA MI"
 
Mandıralı, oyuncuları bir araya getirmeye çalışacaklarını söyleyerek, "Güray Vural Trabzonspor formasıyla ilk maçında geldiği takıma karşı oynadı. Güzel işler yaparken sakatlandı. Kolunda çıkma var belki 3-4 hafta bizimle olmayacak. Ona mı ayrı üzüleceksin kötü futboluma üzüleceksin ama bunu toparlayacak olan tabi ki oyunculardır. Onlara sadece ağabeylik yapacağız, hocalık yapacağız. Onları bir araya getirmeye çalışacağız ama onlara çok büyük sorumluluk düşüyor" dedi.
 
"SALİH VE MUSA'NIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"
 
Sakat olan Mustafa Yumlu ve hasta olan Aykut Demir'in yerine Akhisar Belediyespor maçında savunmada Salih Dursun ve Musa Nizam'a şans vermesiyle ilgili olarak ise Mandıralı, "Ben Salih ve Musa'nın performanslarından memnunum. Akhisar'ın çabuk oyuncularını kullandığımız iki isimle kapatabileceğimizi düşündük. Başka şansımızda yoktu. Takımın en önemli iki oyuncusunun biri sakat biri hasta mevcut kadro içerisinde oynatabileceğimiz en iyi iki ismi bulduk. Onlar bana göre sorumluluklarını yerine getirdiler ama aksayan başka yönlerimiz vardı. Onları da gördük. Takımı yeni tanıyoruz demek istemiyorum ama oyuncuların yaşamış olduğu sıkıntıları kafalarından atmak için çok uğraşıyoruz. Onun için bire bir temas kurup dokunuşlarla onları geliştirmeye ve akıllarını başka yerlere çekmeye çalışıyoruz. Mustafa ve Aykut'un olmayışı bize büyük bir sıkıntı yaşattı ama Salih ve Musa'nın performansından memnunum" açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor