Mandıralı özür bekliyor

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, disiplinsiz hareketlere taviz vermemesinden ötürü camiadan büyük bir destek alıyor.İzinsiz düğün yapan ve bu düğüne izin vermemesine rağmen katılan Colman'ı kadro dışı bırakarak takım içinde dengeleri sağlamaya

Mandıralı özür bekliyor

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, disiplinsiz hareketlere taviz vermemesinden ötürü camiadan büyük bir destek alıyor.

İzinsiz düğün yapan ve bu düğüne izin vermemesine rağmen katılan Colman'ı kadro dışı bırakarak takım içinde dengeleri sağlamaya çalışan Mandıralı'ya başta futbolcular ve camia büyük bir destek veriyor.

Hiç bir oyuncuyla kişisel bir sorununun olamayacağını belirten Mandıralı, Trabzonspor forması giyen her oyuncunun önce giydiği formaya sonra takım arkadaşlarına saygılı olması gerektiği üzerinde duruyor.. Genç teknik adam, bu iki oyuncunun takım arkadaşlarından özür dilemeleri halinde antrenmanlara çıkabileceklerini ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor