Mandıralı ilk maçına çıktı

Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilerek yolları ayrılan Hami Mandıralı, kısa süre önce anlaşmaya vardığı Antalyaspor ile ilk karşılaşmasına çıktı.Mandıralı önderliğindeki Antalyaspor, PTT 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde sahadan 2-1 galip ayrılmayı başar

Mandıralı ilk maçına çıktı

Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilerek yolları ayrılan Hami Mandıralı, kısa süre önce anlaşmaya vardığı Antalyaspor ile ilk karşılaşmasına çıktı.

Mandıralı önderliğindeki Antalyaspor, PTT 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Akdeniz temsilcisi bu galibiyetle ligde iç sahada oynadığı 5. maçtan da galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 21'e çıkarırken, Denizlispor 11 puanda kaldı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı ve Antalyaspor 2. dakikada Şahin'in golüyle 1-0 öne geçti. 44. dakikada Diarra'nın golüyle ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısının 65. dakikasında Denizlispor Tzvetan Genkov'un golüyle skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmadı ve 90 dakika sonunda Antalyaspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor