Mandıralı hedefi '12'den vuracak!

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, ligde kalan tüm maçları kazanmak için oynayacaklarını belirterek, "Kalan 4 maçımız ve bozulmamış 12 puan var. Bu puanların hepsini kazanmak istiyoruz" dedi. Mandıralı, göre

Mandıralı hedefi '12'den vuracak!
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, ligde kalan tüm maçları kazanmak için oynayacaklarını belirterek, "Kalan 4 maçımız ve bozulmamış 12 puan var. Bu puanların hepsini kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Mandıralı, görevde bulunduğu sürede bazı nedenlerden dolayı puan anlamında hak ettikleri yerde olamadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
 
"Yarıda kalan ve hükmen mağlup olduğumuz Fenerbahçe, Eskişehirspor’a 2-2’den puan kaptırdığımız maç ve Karabükspor maçları benim için ayrıca üzüntü verici maçlardı. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları çok rahat alabilirdik ama bazı faktörler bunu engelledi. Yine de ligde rakiplerimizin puan kaybetmesi durumunda daha üst sıralara tırmanabiliriz. Neden olmasın diyoruz. Bu futbolumuzu sürdürdüğümüz takdirde, bu paylaşımcı ruhu artırdığımız takdirde başarı gelebilir."
 
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor