Mandıralı gençlerle buluştu

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Siirt'te gençlerle bir araya geldi.Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, bölgedeki gençlerle buluşmak için kente gelen eski milli

Mandıralı gençlerle buluştu

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Siirt'te gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, bölgedeki gençlerle buluşmak için kente gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hasan Vezir, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran ve Mustafa Özer, bir otelde düzenlenen söyleşide gençlerin sorularını yanıtladı.

Tanju Çolak, Siirt'in kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Siirt'te hem teknik direktörlük hem de kulüp başkanlığı yaptığını söyledi.

Bu görevleri süresince çok güzel günler geçirdiğini bildiren Çolak, şöyle konuştu:

"Çok güzel anılar yaşadım ve yaşattım. Bu panelde sizlerle kucaklaşmak, sohbet etmek ve sizleri mutlu etmek için buradayız. Siirt, hem tarihi dokusu hem de Tillo ilçesi ile tarihte önemli bir yer almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan da biliyorsunuz buradan milletvekili seçildi. İyi ki çıktı, iyi ki var. Ona da buradan şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz." 

Çolak, proje kapsamında seçilecek 10 öğrenciyi İstanbul'da ağırlayacaklarını dile getirdi.

Hasan Şaş ise 12 yaşındayken maddi imkansızlıktan dolayı bilet alamadığı için Galatasaray'ın maçını izleyemediğini ifade ederek, "O zaman 'İnşallah Galatasaray Kulübü'nde bekçi olurum' demiştim. İçimden öyle bir şey geçmişti. Daha sonra Galatasaray'da top oynadım" dedi.

Eski milli futbolcuların unutulmaz gollerinin izletildiği söyleşi, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler