Mandıralı: "Futbolumuz Memnun Etmedi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Akhisar Belediyespor karşısında ortaya koydukları futbolun hiç kimseyi memnun etmediğini söyledi. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 yenilerek elendikleri Akhisar Belediy

Mandıralı: "Futbolumuz Memnun Etmedi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Akhisar Belediyespor karşısında ortaya koydukları futbolun hiç kimseyi memnun etmediğini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 yenilerek elendikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Mandıralı, oynadıkları futboldan hiç kimsenin memnun kalmadığını belirterek, "Hiçbirimizin hoşuna gitmeyen, oyuncularımızın bile hoşuna gitmeyen ilk yarı oynadık. İkinci yarı değişikliklerden sonra bir nebze kıpırdanma oldu ama golü bulamadık. En kısa yoldan Avrupa'ya gitme şansımız olan kupadan elendik. Mazeretlere sığınmadan şunu söylemek isterim ki; Trabzonspor'un hedefleri hiçbir zaman bitmez. Yukarı doğru tırmanmak istiyorsak oyuncularımız sahada biraz daha fedakarlık yapmak zorunda. Biz teknik ekip olarak onları hazırlıyoruz. En iyi gördüğümüzü sahaya koyup oynatmaya çalışıyoruz. Onlardan verim istiyoruz ama bugün olmadı. Ligde maçlarımızı kazanıp dördüncülüğe kadar çıkma şansımız olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor bir hedef takımıdır. Bu kadronun bunu başarabileceğini düşünüyorum. Daha çok çalışmaları lazım. Bugün oynanan futbol bizi, camiamızı, taraftarımızı mutlu etmemiştir" dedi.

Hami Mandıralı, Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih Öztürk'ün taraftarla girdiği diyalogla ilgili bir soruyu ise, "Rakip takım kalecisi, aslında beni ilgilendiren konu değil. Ama kaleci görevini yapmalı. Taraftarla uğraşmamalı, kışkırtmamalı. Zaten takım kötü oynuyor, istediklerini yapamıyor taraftar huzursuz. Onları tahrik etmenin anlamı yok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler