Mandıralı: Futbolcuların yüzüne nasıl bakacak?

Trab­zons­por’un son Ka­ra­bük ye­nil­gi­si ağır ol­du. Res­mi­yet­te ha­len Trab­zon’un yar­dım­cı­ hocası olan Ha­mi Man­dı­ra­lı, Bugün yazarı Lemi Çelik'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.  İşte o sözler: "O tab­lo­yu gö­rün­ce kah­rol­dum. Ha­lil­hod­zi

Mandıralı: Futbolcuların yüzüne nasıl bakacak?
Trab­zons­por’un son Ka­ra­bük ye­nil­gi­si ağır ol­du. Res­mi­yet­te ha­len Trab­zon’un yar­dım­cı­ hocası olan Ha­mi Man­dı­ra­lı, Bugün yazarı Lemi Çelik'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
İşte o sözler: "O tab­lo­yu gö­rün­ce kah­rol­dum. Ha­lil­hod­zic’in fut­bol­cu­la­rı için ‘iha­net’ ke­li­me­si­ni kul­lan­ma­sı ağır ol­du. Fut­bol­cu­la­rı­nın yü­zü­ne bun­dan son­ra na­sıl ba­ka­cak? Ben fut­bol­cu ol­sam, ar­tık ona gü­ven du­ya­mam. Bu ta­kı­mı ken­di­si kur­du, ha­len her ye­nil­gi­den son­ra ta­kım­dan şi­ka­yet edi­yor. Biz bu ta­kı­mı al­dı­ğı­mız­da lig­de 9’un­cuy­du. Lig bit­ti­ğin­de 4’ün­cü sı­ra­day­dık. Av­ru­pa’ya git­tik. Ben ol­sam bu ka­dar trans­fer yap­maz, bu tür oyun­cu­la­r al­maz­dım. Er­ci­yes’e 5 at­tık. Ba­zı yö­ne­ti­ci­le­ri­miz be­ğen­me­miş­ti!”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler